Трябва да се направи оценка на министрите за това кой

...
Трябва да се направи оценка на министрите за това кой
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Всеки министър ще получи оценка преди ротацията

Трябва да се направи оценка на министрите за това кой и по какъв начин се оправя преди поста на министър председател да поеме Мария Габриел. " За мен е наложително ", коментира зам.-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев пред Би Ти Ви.

Има един доста неверен ракурс, в случай че някой счита по Фройд, че е в зоната на удоволствието да си министър. Да си министър значи да работиш 24/7, което е надалеч от това, добави той.

Фокусираме се върху това, което държавното управление е свършило, което е по-малкото. А за жалост не се фокусираме върху това, което не е свършило, което е по-голямото, продължи Дончев. Той даде образец с това, че липсват ограничения за привличане на вложения, за реиндустриализация, за подготовка на работната ръка и други

Големите тематики, които удостоверяват геополитически ни избор се случват в Народното събрание, уточни още той.

След намесата на Народното събрание бюджетът е усъвършенстван, само че не буди екстаз у мен. Не можея когато стопанската система ни се развива обичайно, ние да влизаме в непрестанно трупане на дефицити, безапелационен бе зам.-шефът на ГЕРБ.

Не виждам някакъв специфичен или най-благоприятен политически фокус, който да разреши на България да дръпне. Това, което е в пълномощието на Народно събрание, следва да бъде прекроено. Но не всеки път това е добър вид, разяснява още Дончев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР