Трябва да се намери начин България да даде зелена светлина

...
Трябва да се намери начин България да даде зелена светлина
Коментари Харесай

Още една държава призова България да пусне Северна Македония в ЕС

Трябва да се откри метод България да даде зелена светлина на Република Северна Македония, сподели словенският президент Борут Пахор, чиято страна поема председателството на Европейски Съюз от 1 юли. Това съобщи организация Хина. Според него това " в този момент към този момент е и честен, а освен политически въпрос " за Европа.

" Разбирам, че няма да бъде елементарно, даже ми се коства, че има повече благоприятни условия Албания да получи зелена светлина ", сподели Пахор. Една от първите задания на словенското председателство на Европейски Съюз ще бъде деблокирането на началото на договарянията за присъединение с Република Северна Македония, стана ясно още от изказването на Пахор.

Напредъкът на разширението на Европейски Съюз към Западните Балкани е значим за стабилността на района, сподели Пахор и означи, че сериозността на обстановката демонстрира и неотдавнашната изпълнителна заповед на американския президент Джо Байдън за заледяване на имуществото и възбрана за влизане в Съединени американски щати на всички, за които се счита, че имат отношение към дестабилизацията на района. Словения поема председателството на Европейски Съюз от 1 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР