Трябва да се наложи таван на цените на храните, пише

...
Трябва да се наложи таван на цените на храните, пише
Коментари Харесай

Нинова като глашатай на "военния комунизъм": Трябва здрава ръка и таван на цените, всяка надценка над 10% е спекула

Трябва да се наложи таван на цените на храните, написа във Facebook знаковата приватизаторка и към този момент към момента ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
 
" Мерките за понижаване на цените на храните, оповестени от служебния кабинет, няма да свършат работа. Решението е таван на цените на продуктите от потребителската кошница ",  добавя тя.
 
" В цената да се включат разноски за произвеждане, превоз и 10% облага. Всичко друго от горната страна е далавера. Спекулата не се бори с информативен уебсайт, а със здрава ръка. Вижте какво направи гръцкото държавно управление. Сложи таван на цените по описания нагоре метод. Който ги наруши, му се лишава лиценза и разрешителните за произвеждане и търговия. Резултатът там е налице ", показва Нинова.
 
Патосът на Нинова, която поразително припомня на Лениновите изстъпления преди повече от 100 година Съдете сами:
" Спекулантът, търговецът разбойник, нарушителят на монопола - това е нашият главен " вътрешен " зложелател, врагът на икономическите ограничения на руската власт ", написа диктаторът в публикацията си " За продоволствения налог ", издадена 1921 г. 
 
Иначе, привъженичката на болшевишките приьоми няма срам да се демонстрира с часовничета и бужута по за хиляди евро - колкото е годишната пенсия на толкоз ухажваните от нея и партията й пенсионери.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР