Трябва да се каже ясно - нито един български войник

...
Трябва да се каже ясно - нито един български войник
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нито един български войник няма да бъде изпратен в Украйна

Трябва да се каже ясно - нито един български боец няма да бъде изпратен в Украйна. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред публицисти. Той добави, че е провел доста изчерпателен диалог с министъра на защитата Тодор Тагарев, който е разяснил всички действия, които е направило Министерство на защитата по отношение на помощта за Украйна.

Ние разбрахме, че в последните 9 месеца е направено доста. Едното нещо, което желая да прикани, е нашите сътрудници от ГЕРБ да създадат същото, което направихме ние - да не се приказва на незадълбочено равнище, да има изчерпателен диалог с министър Тагарев, с цел да схванат какъв брой доста е направено в последните месеци, сподели Кирил Петков. По-рано денем Борисов разгласи, че държавното управление не извършва взетите от Народното събрание решения за снабдяване на военна помощ за Украйна.

Кирил Петков разяснява, че не може да одобри или отхвърли препоръчаното от Борисов съдружно съглашение, което би трябвало да работи до края на мандата на този парламент. Той изясни, че се надява от ГЕРБ да съумеят да предложат по-бързо от оповестените от Бойко Борисов 10 дни съглашение, което да бъде прегледано и от " Продължаваме промяната ".

Аз не мога да приема или отхвърля нещо, което не съм получил, добави Петков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР