Трябва да се досещаме за недоизказаното - то е главното

...
Трябва да се досещаме за недоизказаното - то е главното
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян: Клип с пиано и още нещо

Трябва да се досещаме за недоизказаното - то е основното в българското веене на политически гащи, и май че е само любопитното.
Повечето от нашите герои са си естествени наивници - ония, които не са, пък са вършат на наивници.
Ето го министър Тагарев, врял и кипял във военните шашми - а пък не знае, чий е дронът, който падна на българска територия.


Той е първият, ще има и други – и към този момент ща ги дефинират като съветски.
Иди и ревизира, с цел да видиш, какво е да си имаш работа с хора, които се вършат на хаховци.
И след третия съветски дрон, ние ще сме в положение на война с Русия, това ще ни внушават – единствено дето няма да ни кажат, какъв ще е финалът на това положение.


Обаче Плевнелиев ще е в гръцката си вила, Тагарев в украински бункер. Пасито и Поптодорова нищо не ги лови, да не ги мислим.
Ами, ние бре, къде ще се през деня?

 

Същият Тагарев към този момент си направи устата да сме подготвени да спечелим следващото си проваляне.
Негови са думите: „ В последните месеци Русия употребява Черно море и изключителната икономическа зона на България за военни учения, по тази причина страната ни разисква разнообразни разновидности за отговор “.

 

България обмисляла разнообразни разновидности за отговор!
България нищо не обмисля и в никакъв случай не го е правила, други мислят вместо нея, постоянно е било по този начин, а тя дава следващият курбан.
Но Тагарев си знае неговата, разпалва отъня и сетне - беж в бункера на храбреците.
Точно той е персоналният терорист на клетия Денков.

 

Винаги извън разиграват българския сюжет.
И толкоз сме им безразлични поради непоносимото си блюдолизничене, че този сюжет е писан от не изключително надарени хора.
Готови сме да поемем всичко - тогава какво друго да чакаме.
Подхвърли им два-три дрона ирански - и руснаците, и украинците разполагат с такива, сетне настани корабите си по българските пристанища, направи си и база - вдигай пушилка, все ще кяриш нещо.

 

Пушилката е нужна, с цел да се размият очертанията на всичко, в това число и без друго смътните видения за Бъдещето.

 

Ненужно е да се вършат съпоставения – ето ги, поляците към този момент гледат на Западна Украйна като на своя бъдеща територия, обаче не им щат зърното на украинците.
За унгарците да не приказваме: Орбан сигурно към този момент е най-влиятелната фигура в Европа, тъй като има всичко това, което им липсва на нашите пунгаши.
Ето по какъв начин приказва той: „ Сделката за украинското зърно е световна машинация. Излъгаха ни, а Африка не получи и един самун “.

 

Тия неща няма да ги откриете в „ формалните “ ни медии, изключително в националните малките екрани, които са на път да се задавят от прекомерна обективност.
Една от тях тия дни посрещна група украински водещи, с цел да се обучат взаимно в обективност и в битката против подправените вести.
Представяте ли си, по какъв начин ще се облъчват взаимно.

 

Официалните ни вести са безусловно содомизирани през последните години – нищо, което не отърва на медийните чорбаджии, не вижда бял свят.
И тъй като и те не са напълно наясно, пред кого да мятат кандилниците, лудницата е цялостна.

 

Дори изцяло безвредни обстоятелства не виждат бял свят.
Ако някоя телевизия излъчва единствено скритите от публиката обстоятелства, ще има невиждан триумф.
Засега обаче не виждам по какъв начин може да се случи това – и по този начин ще бъде, до момента в който не гръмне оня дрон, който ще постави Началото…

 

Дотогава всичко ще отива под ножа, всякаква, даже мижава новинка, която прекрачва оттатък разрешената линия.
Няма значение кой я дава: офицери от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати, професори от Чикагския университет, авторитетни английски медии, анализатори от Централно разузнавателно управление на САЩ, някогашни президентски съветници, немският „ Шпигел “, ръководителят на Военния комитет на Европейски Съюз, и прочие, и прочие – всичко отива под ножа.

 

За разлика от днешните палета, имал съм всевъзможни срещи с цензурата преди 89-а година и мога да потвърдя, че сегашната към този момент компактно се приближава до нея.
Страхопъзльовщината напряко е безсрамна.

 

Представяте ли си, да се чуе по нашите малките екрани това: „ Украйна губи войната. Американското гледище за още жертви е извратено “.

 

Никога няма да се случи - а думите са на някогашен консултант на президента Рейгън, който победи „ Империята на Злото “.
Рейгън щеше да остане покъртен, че изцяло почтени неща са неприемливи в днешна България.

 

Живеем с неистини.
И, в случай че имаме шанса, с някоя и друга Полуистина.

 

Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министър на защитата на Съединени американски щати, преди време споделя следното: „ Отвратително е, че човек, който е свирил на пиано с „ разнообразни елементи на тялото си “, е сравняван на Запад с Чърчил “.

 

Пояснение: Известно е, че преди да стане президент, Зеленски, в ролята си на комедиант, разсмива публиката с коронния си номер да свири на пиано с пениса си.

 

Гледах клипа, който увековечава този номер. Той безспорно отключва любопитни ракурси към цялостния облик на Зеленски.
Няма нищо кой знае какъв брой потресаващо в него – комедийната продукция не постоянно се отличава с изключително изтънчен усет.

 

Друго е по-важно: остава ли си този номер дистанциран в артистичното съществуване на украинския президент – единствено там?


***
Уважаеми другари, ТОВА е моята страница – всички други страници, блогове и прочие във ФБ, които употребяват името ми и мои снимки, нямат нищо общо с мен.
***

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg