Трябва да се действа решително в отговор на закриването на

...
Трябва да се действа решително в отговор на закриването на
Коментари Харесай

Путин разреши национализация на компаниите напуснали Русия


Трябва да се работи уверено в отговор на закриването на предприятия в Русия от задгранични притежатели, да се вкара външно ръководство, съобщи през днешния ден президентът на страната Владимир Путин по време съвещание на държавното управление, съобщи ТАСС.

Необходимо е, да се вкара външно ръководство и по-късно да се трансферира тези предприятия на тези, които желаят да работят. Има задоволително законови, пазарни принадлежности ", сподели още Путин.

Русия няма да се затваря от никого и е подготвена да работи с всички сътрудници, които желаят това, добави съветският държавен глава.

По думите му задграничните вложители, които остават да работят в Русия, би трябвало да бъдат надеждно предпазени. " В тази връзка правата на тези наши задгранични вложители и сътрудници, които остават в Русия и работят в Русия, би трябвало да бъдат надеждно предпазени. Моля държавното управление да не изпуска това от взор ", сподели той.

Десетки интернационалните компании към този момент напуснаха страната. Сред тях са Coca-cola, Pepsi, Starbucks, Microsoft, Boeing, Visa, Mastercard, Toyota, Volvo, BP, ExxonMobil, Shell, Netflix.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР