Трябва да се адаптираме към съществуващите предизвикателства, но трябва да

...
Трябва да се адаптираме към съществуващите предизвикателства, но трябва да
Коментари Харесай

Антонио Таяни: Да се изправим пред предизвикателствата в духа на европейската солидарност

Трябва да се приспособяваме към съществуващите провокации, само че би трябвало да го вършим в духа на европейската взаимност. Заедно с Българското председателство в този момент желаеме това схващане да се трансформира в съответни дейности. 2018-а година ще бъде основна в това отношение. 
Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни при формалното разкриване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз на гала в Народния спектакъл " Иван Вазов ".
Заедно ние би трябвало да се надигнем пред провокациите и да помогнем на Европа да успее в бъдеще. Трябва да помогнем за повече успеваемост в Европейския съюз, с цел да се приближим до нашите жители, изключително до младото потомство, уточни още Антонио Таяни. Той акцентира върху привличането на вложения в цифровите технологии, промишлености и нововъведения.

Относно един от българските цели на Европредседателството - Западните Балкани, Таяни посочи, че работата по този въпрос ще очертае сполучливия път за европейски Балкани.

Цялата тирада на Антонио Таяни чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР