„Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може

...
„Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може
Коментари Харесай

Борисов: Честита ви промяна! Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно

„ Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, с цел да може и последният, който е повярвал в измяната, подмяната – както желаете я наречете, да разбере какво са създали. С какви компромати, какви неистини, какъв огромен проект да смъкват нашето държавно управление. Докато последният човек в България не го разбере, до тогава е рано за избори. “ Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той напомни и някои от цените преди годна по време на ръководството на третия му кабинет.

„ Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лева Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, в този момент е 3,50 лева Газта в пъти повече, токът в пъти повече. Зеленчуци – доста пъти повече. “, изясни някогашният министър председател.

„ Честита ви смяна! Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, на следващия ден към този момент е късно. “, предизвести Борисов.

„ С тези заеми, единствено за няколко месеца 1 милиард и 800, общо 9. Няма късмет. Утре към този момент е късно, това желая да кажа на народа “, безапелационен беше той.

Лидерът на ГЕРБ взе участие във футболен мач на стадион „ Ивайло “ във Велико Търново, част от Държавно футболно състезание на ветераните. Бойко Борисов министър председател излезе на терена с екип с номер 13.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР