Трябва да са налице достатъчно доказателства, за да се задържи

...
Трябва да са налице достатъчно доказателства, за да се задържи
Коментари Харесай

Защо Васил Божков си тръгна от България?

Трябва да са налице задоволително доказателства, с цел да се задържи някой.

Това важи за всички хора без значение какви са. Не би трябвало да бъркаме кючека с менуета. Така отговори някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев  Калин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва съветска лингвистика в Пловдивския университет в утринния блок на Нова телевизия "Здравей, България " на въпрос за какво е позволено Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да избяга от страната.

Припомняме ви, че скандалният предприемач избяга в Дубай при започване на 2020 година. Това се случи след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмели да направи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов.

Срещу скандалния Божков има повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това предприемачът е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

"Не е хубаво да те търси Интерпол. И в ареста не е добре, само че и другото не е добре ", съобщи той.

Той разяснява скандалните катаджии. Според него едни 10% в този момент от Министерство на вътрешните работи смъкват равнището на останалите десетки хиляди чиновници на вътрешното ведомство и подсети, че чалгаджиите към този момент имат деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР