Трябва да решите проблема с транспорта и пътните ремонти Да бъде

...
Трябва да решите проблема с транспорта и пътните ремонти
Да бъде
Коментари Харесай

Работещите на Брезовско към кандидатите на ГЕРБ:

Трябва да решите казуса с превоза и пътните поправки

Да бъде решен казусът с превоза и пътните поправки желаеха работещите на Брезовско шосе в регион „ Северен “ при срещата си с претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за областен кмет Илиян Лалев.

„ Аз съм от Тракия и сме доста удовлетворени от Вас. Когато станете кмет би трябвало да решите казуса с превоза. Докато стигнем до работното си място тук, хабим доста нерви. Това е един парадокс! Три години се уморихме от очакване и обещания за привършване на ремонта на Брезовско шосе, обърна се госпожа Иванова към Костадин Димитров. Той от своя страна още веднъж акцентира, че това измежду незабавните въпроси, които би трябвало да бъдат решени незабавно.

„ Живея и работя в регион „ Северен “ и изпитвам същите компликации като всеки един жител. Заедно с господин Димитров ще работим по тези проблеми “, съобщи претендентът за кмет на „ Северен “ Илиян Лалев.

Жители на квартал „ Гаганица “ споделиха, че един от проблемите в региона е чистотата и неприятното поддържане на зелените площи.

„ Почистването и облагородяването на зелените площи и междублоковите пространства са част от целите ни. Освен това би трябвало да се възвърне поливната система в парковете и зелените площи “, сподели Илиян Лалев.

„ Нуждаем се от по-добри кметове от сегашните. Много проблеми има в „ Северен “ и Пловдив. Трябва да съумеете “, споделиха жителите със двамата претенденти на ГЕРБ.

На локалните избори на 29-ти октомври претендентът за кмет на Пловдив Костадин Димитров, претендентът за кмет на регион „ Северен “ Илиян Лалев и листата за общински съветници на ГЕРБ са с номер 7 в бюлетината.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР