Трябва да разговаряме с всички партии.Това заяви за БНР заместник-председателят

...
Трябва да разговаряме с всички партии.Това заяви за БНР заместник-председателят
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: БСП трябва да разговаря с всички партии за кабинет

" Трябва да беседваме с всички партии. "

Това съобщи за БНР заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова.

" Решенията за диалози с партиите и формулата за сформиране на кабинет обаче ще се вземат от Националния съвет, който ще бъде призован най-късно до четвъртък. В управлението на партията не сме водили диалози ", посочи Анастасова.

" Ще свикаме Национален съвет и ще преценим какво ще вършим оттук насетне. Националният съвет би трябвало да ни даде мандат. Да забележим какво ще ни възложат като мандат - с кои от показаните в Народното събрание партии да беседваме. Ние сме с настройката да беседваме с всички ", акцентира Анастасова.

Според депутата от Българска социалистическа партия има възможност Националният съвет да съобщи, че левицата би трябвало да подходи селективно към политическите обединения за диалози.

" Компромисът би трябвало да е в това, че да се разберем с партиите, които ще дадат поддръжка, за кои 2-3 неща и за какъв период би трябвало да ги свършим ", счита заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

" Дали измежду тях ще са цели, които са червени линии за една или друга партия, това следва да забележим. Но мисля, че в случай че по този начин подходим, е безсмислено да се водят договаряния. Трябва да намерим 4-5 сплотяващи тематики, които да са работещи за хората в България ", добави Ирена Анастасова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР