Трябва да проведем мисловен експеримент и да си представим какво

...
Трябва да проведем мисловен експеримент и да си представим какво
Коментари Харесай

Александър Дугин: Да скъсаме с цивилизацията на смъртта

Трябва да проведем умствен опит и да си представим какво друго неприятно - с изключение на нанасянето на нуклеарен удар - може да ни аргументи Западът, който води война с нас? Какви наказания би трябвало да бъдат наложени? Кого да изгони? Как да унижи? Откъде да изтласка? От какво да ни лишим? (Ние не обмисляме нуклеарен удар, те няма да го нанесат, а в случай че го създадат, ще е все едно, защото и ние ще го нанесем).

И по този начин: той ще направи всичко това. И нищо няма да го спре.

И тук няма потребност храним илюзии – в действителност Западът не зависи от нас в съвсем нищо значително. И в случай че го направи, тогава интензивно търси сурогат. И най-често го намира. Да се опитваш да го изнудиш с някакви естествени запаси или нещо друго надали ще има резултат. Добре, че спряхме да се успокояваме за „ суровата европейска зима, която Европа сякаш няма да преживее без нас “. Преживя последната и ще преживее и тази. А Украйна няма да се разпадне сама и няма да се съобщи. Докато не я унищожим и не я принудим да капитулира.

Ние самите би трябвало да се научим да живеем без Запада. Изобщо.

Просто изхвърлете всичко, което ни свързва с него. Прекратете коренно всички контакти, прекъснете всички форми на взаимозависимост, спрете всички покупко-продажби, спрете всяко взаимоотношение в техническата, икономическата и филантропичната сфера.

Без зърно и без торове. Няма изявления в западни научни списания, отдръпване от СКОПУС. Руските учени да не чакат ултиматум: или предайте родината си, или към този момент не сте учени. Но и в този момент на процедура това е по този начин.

Точно по този начин и в спорта. В политиката – даже повече. В стопанската система и финансите всичко върви в една посока.

Западът ни откъсва от себе си и слага условия - предайте страната, народа, обществото, Русия, предайте Путин. И тогава ще забележим дали сте още олигарх или към този момент не сте олигарх, академик или не сте академик, политик или към този момент не сте политик.

Западът ще ни удари с каквото може.

Лесно е да си го представим. И откакто си го визиите, подгответе се.

Ние сме обречени оттук насетне да живеем без Запада.

Това е изцяло ненадейно. Но е изцяло разумно.

Всичко западно към този момент е надълбоко токсично (честно казано, постоянно е било). В последна сметка това е взаимозависимост от това, че не ние направляваме, а врагът управлява. Всеки намек за демократизъм, признание на западния универсализъм, единодушие с нормативността на всичко, което идва от Запада, всяко приемане на западни правила, критерии, практики, на всички места и в каквото и да е - това към този момент е стъпка към измяната, в случай че не напряко такова.

Ето какво значи да си държава-цивилизацията.

Да не се зависи от нищо и минимум от друга цивилизация и най-много от тази, която води безпощадна война с нас.

След като изцяло скъсаме всички връзки с този световен модел (на недъгавост и дехуманизация), наименуван съвременен „ групов Запад “, можем да се съсредоточим върху установяването на нашите лични цивилизационни основи.

Честно казано, към момента не сме гледали в тази посока. Всички се опитваха да се интегрират в Запада, запазвайки суверенитета си. Това е невероятно, нереалистично и безсмислено. И незабавно стана тъкмо по този начин. Той не се нуждае от никаква „ съветска корпорация “, даже и от такава, лоялна към Запада. Добра Русия за тях е отсъстваща Русия. Билои на Елцин, просто да не съществува.

Ще ви коства повече да удължите този развой. Време е да прекъснем тази нишка, тъй като това са цивилизационни окови, а не желанието да се присъединим към „ основния път на развиване “. Западът е задънена улица. Но това си е тяхна работа. За нас това е просто врагът, гибелта и краят.

Русия ще живее единствено в свят, в който Западът не взема решение и не значи нищо. Поне за нас. Във всеки различен случай това би било мъчението на етруската младоженка, когато нарушителят беше вързан жив за разлагащ се мъртвец. Няма нищо по-лошо от такова изтезание. Човек умира постепенно, некрозата навлиза в тялото му клетка по клетка.

По същия метод актуалният Запад е разлагащ се, гниещ мъртвец, обвързван с човечеството.

Не му е задоволително да загине, той желае да повлече всички останали със себе си в бездната.

Вижте Украйна какво й направиха... Един токсичен, перверзен, психически разрушен народ. Разрушена страна. Масово смачкан по фронтовете на безсмислена и явно изгубена война или обезумяло общество, бягащо от страната. Мъртвата младоженка на западния надзор беше крепко завинтена за страната ни, която към момента (едва) дишаше. Но гибелта побеждава в Украйна. Гледа от очите на нейните луди владетели – тези, които към този момент са минали от другата страна, към този момент мъртви, само че към момента външно живи.

Пълното освобождение от Запада е единственият път към спасението. Всичко неприятно в модерна Русия идва от него. Неговата миазма разяждаше нашата политика, стопанска система, просвета, просвета, логика на психиката, всекидневие и юноша. Това е канцерогенен развой. И колкото по-бързо и по-сурово изрежем засегнатите кафези, толкоз по-големи са възможностите за избавление и възобновление на нашата Родина, велика Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg