Трябва да признаем, че в този празничен сезон е изключително

...
Трябва да признаем, че в този празничен сезон е изключително
Коментари Харесай

Тяло за лятото ли?! Бояна Генова показа секси тяло от спалнята и провокира фантазии

Трябва да признаем, че в този празничен сезон е извънредно мъчно да се съблюдава какъвто и да било режим. Но някои не просто съумяват, а и вършат необикновено тяло точно през този сезон. 

Сред тях е и инфлуенсърката Бояна Генова, която ни подсети, че сезонът и месецът не трябва да са ни опрощение. Само вижте тази фотография: 

Виж още: Десита няма спирка! Певицата се раздава на див ваучър с готини приятелки

Виждаме тялото на Бояна Генова на спалня в провокативни пози и с много спортно долни дрехи. Моделката ни пита коя фотография ни е обичана от четирите, само че истината е, че е прекомерно непочтено, в случай че се наложи да избираме. 

Самата Бояна е веган и постоянно споделя какво хапва. В менюто ѝ участват здравословни артикули от растителен генезис. Тя даже и създава веган бонбони, като развива много сполучливо марката си през актуалната година.

Виж още: Любов от разстояние: Джералдин се върна в България, гаджето я посрещна уместно

Иначе Бояна е и извънредно сериозна във фитнес залата и не разчита единствено на диета и положителни гени. Тя е почитател на кросфита, а от фотоси и сторита оставаме с усещане, че не не помни и друга съществена част от положителната подготовка - възобновяване.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР