Трябва да признаем, че Сузанита е доста променена, откакто е

...
Трябва да признаем, че Сузанита е доста променена, откакто е
Коментари Харесай

Сузанита, каквато не я познавате! Проговори за хората от миналото, които я дърпат назад

Трябва да признаем, че Сузанита е много изменена, откогато е по отношение на националния рекордьор по мятане на копие Марк Славов. Тя скъса с предишното си и безусловно, и преносно. Първо изтри Instagram профила си, в който бяхме виждали какво ли не, а след това, от новия си, стартира да звучи по-мъдро, по-зряло и уравновесено. 

Доказа го и с последната си обява, на която беше извънредно облечена на фона на всички тези фотоси, които сме привикнали да виждаме. " Мечтайте, дерзайте и в никакъв случай не се предавайте, каквото и да става.Ние сме това, което сме и сме доста по-силни, в сравнение с си мислим, че сме. Намерете вътрешен мир и слушайте разсъдъка, не се поддавайте на страсти ", поучава Сузанита под фотографията нагоре.

Виж още: " Не мога да си бръкна в носа, по дяволите ": Виктор Стоянов гневен за фотография на бензиностанция 

Може би е редно да се напомни, че думите нагоре идват от човек, който стигна до клиника в опитите си да се избави от зависимостта си към опиатите. Но Сузанита не стопира до тук. Тя се обръща към всички тези, които са в сложен интервал, с цел да им напомни: " Нищо не е постоянно и няма да е все по този начин ".

Вероятно цялото това писание е отдадено точно на оня интервал на Сузанита, в който тя се бореше със зависимостта си, тъй като за край на обявата си, тя предлага: " Откъснете се от хората, които ви въздействат зле и ви дърпат обратно. Откъснете се от местата, които ви поттискат ".

Виж още: Гаджето на Денис Теофиков гневна на приятелите му: " Къде бяхте до момента?! "

Приятелят на Сузанита, Марк, е споделил обявата ѝ и се е обърнал към нея, назовавайки я " най-прекрасното момиче на този свят ". 

Изображение: https://www.instagram.com/suzanitta.ig/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР