Трябва да признаем, че Мелания Тръмп отчасти ни липсва. Не

...
Трябва да признаем, че Мелания Тръмп отчасти ни липсва. Не
Коментари Харесай

Джил Байдън и първият й скандал като Първа дама

Трябва да признаем, че Мелания Тръмп частично ни липсва. Не минава и седмица без да имаме мотив да обсъдим, да се посмеем или ядосаме на неин гаф. Не можем да разчитаме на сходно нещо на Джил Байдън, въпреки че следният случай несъмнено провокира мнения.
 Мелания Тръмп провокира скандал с яке
Мелания Тръмп провокира скандал с яке

Първата дама с провокативен модел

Преди няколко дни актуалната Първа дама на Съединени американски щати слезе от президентския аероплан Air Force One във Вашингтон, а тоалетът й мигновено притегли вниманието. Не тъй като коства баснословни суми (като на Мелания) и не тъй като на гърба на Джил Байдън написа " Честно казано, изобщо не ми пука "...

А тъй като 69-годишната Първа дама носеше мрежест чорапогащник, кожена клош пола и черни боти на висок ток. Моментално последваха мнения, че това не е облекло за първа дама, че наподобява на ниска цена и че не се облича съгласно възрастта си.

Д-р Байдън обаче освен, че не наподобява зле, само че и дава опция на облеклата си да отразяват характера й. Според Vogue познатите й я разказват като шегаджийка, бунтарка и човек с възприятие за комизъм. Нещо, което в никакъв случай не сме забелязвали у Мелания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР