Трябва да признаем, че Адам е едно от най-приятните открития

...
Трябва да признаем, че Адам е едно от най-приятните открития
Коментари Харесай

За мъжката суета: Адам за епилацията, коледните празници и спомените от училище

Трябва да признаем, че Адам е едно от най-приятните открития на родната музикална сцена напоследък. Освен с музика, той радва и окото с обстоятелството, че е и добре поддържан. Той постоянно е безпрепятствено обръснат, с съвършена прическа, а постоянно можем да го забележим и във фитнеса, като последното му донесе и контракт с известен бранд за спортни добавки.

Но Адам се грижи за себе си и по различен метод - в студиото за хубост, където признава, че прави процедури по лазерна епилация. Певецът разкри, че вечно желае да се оттърве от окосмението си по корема и гърдите, като твърди, че това не е нещо ненормално за мъж. И разяснява - на участия постоянно е по потник или с прилепнала риза, а да се обезкосмява през 4-5 дни го нервира. 

Виж още: Родните богаташи знаят по какъв начин да се глезят: Светлана Гущерова с разтривки в колата

Иначе пред своите Instagram почитатели Адам разкри, че като цяло е бил добър възпитаник, само че нещата се объркали в 9 клас, когато го " закъсал ". Въпреки това обаче нещата още веднъж се нормализирали и той приключил гимназията повече от сполучливо. А в учебно заведение обичаният му предмет бил Българският език и литературата. 

Адам разкри още, че първоначално е гледал на музиката като на изкуство, само че когато почнал да изкарва пари от нея, почнал да я възприема като бизнес.

Виж още: Искрено и персонално: Коя е обичаната поза на Стела, при кого живее и каква година изпраща

Що се отнася до Коледните празници, Адам разкри, че на Бъдни вечер ще бъде със фамилията си, а на Коледа - на присъединяване. 

Изображение: https://www.instagram.com/adam_alphawolf/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР