Трябва да признаем - българският език не е никак лесен.

...
Трябва да признаем - българският език не е никак лесен.
Коментари Харесай

Шапки долу: Сами Хоссни си призна - българският му куца, тръгва на уроци по правопис

Трябва да признаем - българският език не е по никакъв начин елементарен. Но той не е елементарен нито за чужденците, сблъскали се с него за първи пъти, нито за доста българи, които от дълго време не са част от просветителната ни система.

Виж още: Огнена обич: Денис Теофиков и горещата мацка, с която ходи 

Именно поради това откровено се възхитихме, когато разбрахме, че фитнес инфлуенсърът Сами Хоссни направи признанието, че изпитва усложнения с правописа на български език. В Instagram Сами призна, че е потърсил още веднъж учителката си по български език от гимназията, с която да си напомнят някои неща.

Виж още: Лято до безкрайност: Джулиана Гани се впечатли от Тунис, само че и шашна локалните в конкурс

" След голям брой градивни рецензии под мои постове по отношение на правописа ми и неправилната граматика при писане взех решение да се обърна към експерт, който може и знае по какъв начин да ми помогне да се подобря. От незнание и неведение позволявам ежедневни неточности при писането на родния си език, което е недопустимо за човек на моята възраст ", написа той в обществената мрежа. 

Виж още: Испанско, горещо и цялостно с купони: Лятото на топ инфлуенсърката Ивомила

Сами признава, че е обикновено да се бърка, само че пък и акцентира - когато грешките са систмни, е време да им се обърне внимание. И приключва: " Простете грешките в изпосването на този пост. Скоро няма да е по този начин ".

Под обявата някои от почитателите на Сами му дават препоръки по кое време се употребява къс и по кое време цялостен член, други пък... му поправят грешките в обявата. Трети пък разпознават учителя на фотографията и изричат възхищението си от нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/samihossny/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР