Трябва да правим разлика между правителство и управление, категоричен е

...
Трябва да правим разлика между правителство и управление, категоричен е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Очакваме конструктивен диалог с останалите партии

" Трябва да вършим разлика сред държавно управление и ръководство ", безапелационен е съпредседателят на " Демократична България "

„ Не мисля, че неофициални диалози би трябвало да се трансформират в политически вести. Очевидно е, че има доста разнообразни разбирания за задачата на диалога и метода, по който би трябвало да се води ”. Това съобщи в съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в отговор на въпрос водени ли са договаряния с „ ИТН ” за поддръжка и сформиране на кабинет.
 На прага на новия парламент: Какво следва оттук насетне? На прага на новия парламент: Какво следва оттук насетне?
В сряда ще бъде открит 46-ия Парламент. Първото съвещание се привиква с декрет на президента. Открива го най-възрастният национален представит...

По думите му от „ Демократична България ” са били доста ясни, че в Народното събрание ще опитат да проведат диалог по най-важните неща, очертаващи физиономията на едно ръководство. „ Трябва да вършим разлика сред държавно управление и ръководство. Кабинетът е група хора, които еднократно Народно събрание гласоподава и те стават министри ръководството е развой. Той изисква болшинство, което би трябвало да бъде структурирано към логичност и някакви взаимни задължения за дейности ”, акцентира той, по Нова телевизия.

„ Искаме диалог, който да ни разреши да разберем защо гласуваме в вероятност ”, безапелационен е Иванов и добави: " Изобщо не става дума за порция назначения. Интересуват ни стратегии и промени в дълбочина. Очакваме естествен, структуриран и оправдателен полически диалог ".

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР