Трябва да положим всички усилия, за да получим максимално доверие

...
Трябва да положим всички усилия, за да получим максимално доверие
Коментари Харесай

Томислав Дончев: ПП показаха немощ в управлението на държавата

„ Трябва да поставим всички старания, с цел да получим оптимално доверие на българската жители, оттатък това всичко е в ръцете на негово величество гласоподавателя. Мога да обещая, че ще поставим оптимални старания на идните избори ”. Това съобщи Томислав Дончев пред БТВ.

Запитан кои биха били възможните сътрудници на ГЕРБ, Дончев съобщи:

„ Имахме държавно управление на отрицанието, друга тематика на диалог е какво свършиха. Този въпрос би трябвало да се задава след изборите. Винаги до момента когато сме избирали партньори  те са били на правилото „ за ”. Ние умеем да възпитаваме и адресираме страстите си ”, съобщи той.

По думите му в случай че ГЕРБ бяха на власт  щяха да постъпят по друг метод по отношение на газовата рецесия.

„ След преустановяване на доставките отстрана на „ Газпром ”. Щяхме да организираме отворена и транспарантна процедура за доставки на газ, с цел да може да изберем най-хубава цена  и да пазаруване най-евтиният природен газ. Газовата връзка с Гърци щеше да  е приключена от дълго време ”, съобщи той.

Относно „ Газпром ”  Дончев съобщи, че е обезсърчителен сътрудник в последната година  и половина. „ А ние не можем да оставим българските консуматори в риск ”.

Запитан какви са връзките на ГЕРБ с президента Радев, Дончев съобщи:

„ Ние в никакъв случай не сме спестявали негови неточности. Разменяли сме   си упреци и внезапни думи. Ние подлагаме на критика, когато има мотив и причина. Ние не се водим от максимата, че би трябвало да ненавиждаме политическия си конкурент. Последните месеци Радев не ни е давал мотив за рецензия ”, добави Дончев.

„ Ако  има модел ГЕРБ- той е политическата непоклатимост. Ако ние по волята на народа сме първа политическа мощ ще създадем опит да образуваме държавно управление. Политическа партия имат отпадналост за ръководене на страната, все още те за нас не са сътрудник. С Демократична България нямаме значими разлики и като най-малко бихме водили диалози с тях. За да има партньорство би трябвало да има еволюция на мисленето и държанието ”, заключи Дончев.

Той  бе безапелационен, че ГЕРБ не може да направи коалиция с Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР