Трябва да покажем какви хора можем да предложим. Така депутатът

...
Трябва да покажем какви хора можем да предложим. Така депутатът
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Юмрукът на Румен Радев удря тежко политическата среда

Трябва да покажем какви хора можем да предложим. Така депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев разяснява пред Българска национална телевизия новината, че от втората политическа мощ ще предложат кабинет, само че незабавно ще върнат мандат.

" Въпреки мантрите, че ГЕРБ е токсична, се оказа, че е " ИТН ", добави още той. Според него продължава да се натрупва напрежение сред систематичните играчи, което нямало по какъв начин да способства за нещо устойчиво.
 Ивайло Мирчев отговори на Георг Георгиев за донора на Да, България(ВИДЕО) Ивайло Мирчев отговори на Георг Георгиев за донора на " Да, България " (ВИДЕО)
" Докато имах следобедна баскетболна игра с децата ми звънна телефона и разбрах, че ГЕРБ са свикали изключителна конференция, на която...

" Видяхме разочарованието към Има Такъв Народ, само че и властолюбивото отношение на " Демократична България ", съобщи Георгиев във връзка неразбирателството сред партиите на митинга.

По думите му партиите би трябвало да се надмогнат и да преодолеем рецесията. Видя се, че ГЕРБ не може да се " изчегърта ", че няма по какъв начин да има и устойчиво държавно управление без ГЕРБ. Ние сме гласа на разсъдъка в Народното събрание ", сподели Георгиев.

" Безотговорността на партиите, се инициира от човек, който се надяваме, че ще си тръгне до месеци ", разяснява представителят на ГЕРБ, визирайки президента.  Видя се, че вдигнатия пестник в тази институционална борба, поета от Румен Радев, удря тежко политическата среда в страната, което може да има доста дълготрайни последствия, безапелационен бе Георг Георгиев.

" Единственият вид за ход в този момент е служебното държавно управление, само че то не е качествено и няма да го подкрепим ", уточни Георгиев.
 Георг Георгиев: „ Да, България “ забива най-дълбоко меча си в стабилността на страната Георг Георгиев: „ Да, България “ забива най-дълбоко меча си в стабилността на страната
Есенцията е, че нашите сътрудници още веднъж се хвана за една песъчинка на плажа. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и заместник-външен министър в ос...

" Нашата отговорност е да продължим да стоим солидно на позициите, които сме заемали досега. Тези, които дадоха поръчките си за непоклатимост и смяна на модела, даже не могат да се схванат между тях ", приключи Георг Георгиев.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР