Трябва да подхождаме с доза хумор към сайта Миротворец, заради

...
Трябва да подхождаме с доза хумор към сайта Миротворец, заради
Коментари Харесай

Вигенин: Вървим по оня списък на ППДБ. Кирил Петков и Христо Иванов искат да се окопаят във властта през Конституцията

Трябва да подхождаме с доза комизъм към уеб страницата Миротворец, поради писаното там. Вчера написали, че Костадин Костадинов е роден в деня на простака. Трябва да не вършим този уебсайт известен и да не го одобряваме и да му отдаваме такова значение. Това разяснява пред бТВ Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия.

 

Българската страна да изиска от Украйна нашите жители да бъдат извадени оттова, прикани депутатът от Българска социалистическа партия.

Този уебсайт очевидно е най-малкото покровителстван от държавното управление. Няма метод страната да не може да се оправи, в случай че го счита за нещо неверно, съобщи още той.

Този уебсайт има сътрудници в България, по този начин ми се коства. Очевидно отсам се зарежда с информация, добави той.

Аз и Българска социалистическа партия сме на позицията на 80 н 100 от българските жители да не се дава военна помощ на Украйна, посочи Вигенин.

 

Крайни детайли подклаждат напрежение, сподели той за думите на депутата от съветската дума Пьотр Толстой. По Руската държавна телевизия Толстой съобщи, че Черно море е съветско и би трябвало да открият надзор над него.

 

Абсурдна е концепцията да има смяна в Конституцията за националния празник, противоречиви са предложенията на ППДБ, продължаваме да вървим по записа от съвещанието на ППДБ, отсече той. ППДБ желаят да се окопаят във властта през Конституцията, отсече той.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР