Трябва да плащаме в рубли за газа, но и да

...
Трябва да плащаме в рубли за газа, но и да
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане: Трябва да плащаме в рубли за газа


Трябва да плащаме в рубли за газа, само че и да отбележим, че реакцията на съветската страна в тази ситуация също не е правилна, разяснява депутатът от " " Ангел Георгиев пред публицисти. Той взе участие в митинг в София, проведен от партията, по отношение на проблем с българско бебе в Париж, нашумял през последните дни.

Според депутата обаче, който е и заместник-председател на комисията по външна политика в 47-то Народно заседание, е обикновено, откакто западният свят постанова наказания, и съветската страна  да прави същото. Ние сме пострадали точно поради това, не трябва България да бъде ощетявана, поради нечии непознати ползи, счита Георгиев. Нашето държавно управление би трябвало да се намеси съответно и да отбрани българския народен интерес, с цел да имаме сигурни и евтини доставки на газ, разяснява той.

Очакваме в сряда на изключителното съвещание на Народното събрание, една от точките на което е обвързвана с газа, да чуем същото, което досега неведнъж сме чували - че просто по този начин трябвало да се направи, няма значение какъв брой пъти по-скъп газ ще плащаме, изясни Ангел Георгиев, като акцентира, че  ние не сме някаква богата страна, която да може да си разреши да заплаща в пъти по-скъп газ.

По оръжейната помощ за Украйна, която също е тематика на изключителното съвещание в сряда, от ПГ на " " ще гласоподават " срещу ".

Позицията ни през цялото време е да не се намесваме в нито една непозната война, по тази причина сме срещу доставката на военна помощ, изясни депутатът. Според него възможен ремонт на украинско оръжие също не е от български народен интерес, тъй като ни въвлича в една непозната война, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР