Трябва да осигурим сближаване на заплатите в различните страни от

...
Трябва да осигурим сближаване на заплатите в различните страни от
Коментари Харесай

Френският посланик Ерик Льобедел: Трябва да осигурим сближаване на заплатите в ЕС

Трябва да осигурим доближаване на заплатите в другите страни от Европейския съюз. То няма да стане „ от през днешния ден за на следващия ден ” и ще бъде отчасти платено от богатите в Европейски Съюз на правилото на солидарността. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ френският дипломат у нас Ерик Льобедел.

Той разяснява предлагането на Еманюел Макрон за обществен щит за всеки европейски служащ, който да му обезпечава еднообразно възнаграждение на едно и също работно място и минимална заплата за съюза, съобразена с всяка страна и договаряна групово всяка година. 
„ Трябва да покажем, че Европа може да закриля, че може да има обществено доближаване. Сега в 10 от страните в Европейски Съюз няма минимална работна заплата, а в други 10 тя е по-ниска от междинното равнище на минималната заплата в Европейски Съюз. Трябва да осигурим последователно доближаване в тази област ”, съобщи дипломатът.

Той разяснява и концепцията за основаване на Европейска организация за отбрана на демокрациите, която да брани страните в Европейски Съюз от хакерски атаки и операции при избори и ограничението за финансиране на политически партии от непознати страни. „ На избори, в това число и във Франция, има интервенция от страни отвън Европейски Съюз посредством дезинформация. Във Франция имаше дезиноформация от съветски източници, това беше потвърдено ”, сподели френският дипломат.
Относно визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев и енергийните планове Ерик Льобедел сподели, че и Франция има директен интерес към енергийните планове, само че също като България съблюдава европейските наставления.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР