„Трябва да очертаем ясна консервативна платформа. Да излезем с нея

...
„Трябва да очертаем ясна консервативна платформа. Да излезем с нея
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Трябва да очертаем ясна консервативна платформа

„ Трябва да очертаем ясна консервативна платформа. Да излезем с нея покрай жителите и да ги убедим, че борбата не е изгубена. А тя не е изгубена! Тя занапред следва! “.

Това съобщи ръководителят на групата „ Патриоти за София “ в Столичния общински съвет Карлос Контрера по време на Европейския културен уикенд на Партията на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в София.

„ За нас, консервативните хора, занапред предстоят тежки борби. И те са свързани с това, че нашите метафизичен, политически и идеологически съперници стават все по-агресивни. Спорът ни е кардинален. Докато ние разчитаме на традициите, обичаите, на това, което сме възприели и е предадено през поколенията, те ни убеждават, че ползите и желанията на индивида, каквито и да са те, би трябвало да преобладават над тези на общността “, уточни Контрера.

Като общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в София той обърна особено внимание и на процесите в локалната власт.

„ Местната власт е на прицела на ляволибералите. Те я нападат извънредно мощно с концепцията да се инфилтрират в нея, защото това е най-лесният достъп до гласоподаватели. С цел да развиват своите утопични хрумвания, само че и да получат финансиране за най-различни ограничения, които в някои случаи на равнище общини постановат даже принудително. И тук е нашата роля - на основата на обща платформа, учредена на правила, да дадем отпор на това, което се случва. И да противостоим на този демократичен екстремизъм, който се лее “, съобщи Контрера.

Той изрази оптимизъм, че болшинството от българското общество към момента изповядва хрумвания, основани на остарели, тествани правила. Които се опират на историческите дадености и българския културен код.

„ Това ни крепи като нация, като общество. За никого не е загадка, че през последните години ние като страна, като социум, бяхме подложени на пропагандна война. Аз употребявам термина „ цветна гражданска война “, която беше основана с няколко цели. Една от тях беше всички по-консервативно настроени патриотични обединения да бъдат сатанизирани. Да изгубят своята легитимност, с цел да не пречат на това, което би трябвало да бъде апогеят на ляволибералния екстремизъм. Новите хора, които бяха спуснати извън и донесоха така наречен смяна ни убеждават, че в този момент живеем по-добре от преди. Дали това е по този начин, всеки може да си отговори самичък “, добави Карлос Контрера.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР