Трябва да обучим полицаите как най-правилно да се самоотбраняват. Трябва

...
Трябва да обучим полицаите как най-правилно да се самоотбраняват. Трябва
Коментари Харесай

Между 300 и 400 000 лв. задигнали обирджиите на инкасо в София


Трябва да обучим служителите на реда по какъв начин най-правилно да се самоотбраняват. Трябва да се знае границата и никой да не може да протяга ръка на държавни чиновници. Това сподели на конференция министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Няма да позволим тази наклонност да продължава, акцентира Радев.

Зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев описа детайлности за вчерашния грабеж на инкасо автомобил в София: Снощи в 2.50 ч. е получен сигнал за това, че в Овча купел в трезор, където се прави събирателна активност на пари. Обирът е осъществен от три незнайни до момента лица, които са употребили мрачен високопроходим автомобил, носели са дългоцевно оръжие. Употребили са мощ и са нанесли контузни рани на охранителите. Охранителите са прегледани в център за здравна помощ и са освободени за домашно лекуване, съобщи Арабаджиев.
Той разкри, че сумата, която е отнета, е в порядъка сред 300 000 и 400 000 лева Колегите са реагирали съответно, подхванали са заградителни мероприятия и процесуално-следствени дейкствия, които не престават и сега, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Нека охранителните компании не подценяват предписанията на Охранителна полиция. Охранителните компании неглижират тези наставления, ето за какво се стига до пропуски като снощния, сподели още Георги Арабаджиев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР