Трябва да обединим усилията си по темата за демографията и

...
Трябва да обединим усилията си по темата за демографията и
Коментари Харесай

Всеки закон да се оценява спрямо демографската криза, иска Нинова

" Трябва да обединим напъните си по тематиката за демографията и стопяването на българския народ . След време ще дойдат други българи и въпросът не е за един парламент и за този състав на Народното събрание. Това не е въпрос за един мандат или за политиците многомандатници, а въпрос за държавници . ".

Toва съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание за предварителната оценка на Национален статистически институт за преброяването на популацията .
 Предварителни данни: Българите в България към момента са малко над 6.5 млн. души
Предварителни данни: Българите в България към момента са малко над 6.5 млн. души

Броят на жилищата пораства по отношение на 2011 година с 295 000

За това държавното управление ще свика Национален съвет по демография, ще обсъдят съответни ограничения и ще ги предложат . Нинова като вицепремиер и министър е наясно, че е в Народното събрание за отчитане, само че се обърна към депутатите с апел за угриженост във всеки един законопроект да има оценка на влияние за демографската рецесия. Това ще бъде потребно и ще даде резултат. Имаме подготвеност да седнем, рационално и мъдро, да заложим дейности, които ще стартират да вземат решение най-тежките въпроси - запазване на българския народ.

По думите ѝ в последните дни ни заливат тревожни цени за инфлацията , високи цени, увеличаващите се болни и изнесената статистиката, въпреки и показана като предварителна оценка на Национален статистически институт след броене на популацията.
 Топим се със 144 души дневно
Топим се със 144 души дневно

Личните лекари не извършват незабавна помощ

За пръв път от 80 години сме под 7 млн. български жители, намалели сме с 11 % за 10 години и несъмнено разбирате, че каквото и да създадем, в случай че няма народ, няма смисъл да го вършим , акцентира Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР