Трябва да настояваме Асен Василев да оттегли предложението си за

...
Трябва да настояваме Асен Василев да оттегли предложението си за
Коментари Харесай

Делян Добрев: Ще настояваме Асен Василев да оттегли този проект на Бюджет 2024 г.

Трябва да настояваме Асен Василев да отдръпна предлагането си за Бюджет 2024. Ако извадите Данък добавена стойност и данък, ще видите, че в 12 страни от Европейски Съюз бензинът е по-евтин, в сравнение с у нас, в това число Германия. У нас е по-скъпо, макар, че купуваме сякаш на ниска цена нефт. Това към този момент го видяха и мнимите атлантици и в Европейски Съюз. Това сподели Делян Добрев на национално заседание на ГЕРБ във Велико Търново, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.


На съвещанието участват представителите на изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници, народните представители и регионалните координатори на партията.

От сряда няколко дни поред парламентарната група и Изпълнителната комисия на групировката проучиха изборните резултати от миналия локален избор и по какъв начин се извършват управническата и законодателната стратегия, зад които стоят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Това, което чух сътрудниците от Политическа партия да споделят, е че ще завишат нереалистично приходите в Бюджета. Приходната част е 35 милиарда, която и в този момент не могат да съберат. За следващата година са заложени 40 милиарда, от кое място ще вземат тези пари? Тях не ги интересува, тъй като ще изкарат до март, след това ще отпрашат. Ще дадат на пенсионери, на обществено слаби, и се получава 7.5 милиарда недостиг - това са новите задължения, вадят европейските средства - към 5 милиарда, и каквото остане, го пишат данъчни доходи. Но това няма по какъв начин да стане, нито има инфлация, нито стопански напредък. Но го вършат, с цел да са отново " хубавите ", и като го внесат в Нс, ние ще попитаме къде са тези милиарди, които липсват? Според мен би трябвало да приканим настоятелно Асен Василев да не внася подобен нереалистичен бюджет в Народно събрание, да си поправя данъчните доходи на 35 милиарда, надлежно и да оправи разходната част, а да не си измива ръцете с Народно събрание, добави Добрев./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР