трябва да наруши мълчанието съвсем скоро и да обясни

...
 трябва да наруши мълчанието съвсем скоро и да обясни
Коментари Харесай

ПР експерт: Слави трябва вече да говори, мълчанието му пречи

 " би трябвало да наруши мълчанието напълно скоро и да изясни на гласоподавателите какво счита да прави, тъй като към този момент има публични задължения “, сподели в " Преди всички “ доцент Александър Христов от Центъра за разбори и спешни обстановки.

" Всеки час и ден мълчание ще способства за ерозията на тази партия. Макар че при нея имаше така наречен ефикасна некомуникация и по време на предизборната акция, с цел да не наруши имиджа си, и Слави да не наруши този насъбран капитал отпреди “, съобщи Христов.

По думите му казусът е и, че трите нови партии са с ясно изразен лидерски темперамент, както и това, че преди този момент те обрисуваха много огромни разграничителни линии сред тях.

" И в този момент при идното систематизиране на мандатите много трудно може да бъде реализирана сделка без някакво кардинално оттегляне. Затова обстановка е патова. Засега е мъчно да се плануват накъде ще стигнат тези диалози “, уточни анализаторът.

Христов уточни още, че никоя от обединенията не желае нови избори, това не важи единствено за ГЕРБ.

" Тези, които споделят, че ги желаят, не съм сигурен, че ги желаят “.

По думите му част от аргументите за феноменално ниския резултат на Българска социалистическа партия на тези избори се дължи и на водача  - тя мъчно може да овладее процесите в нейната партия, а електоратът на Българска социалистическа партия от ден на ден застарява, разясни доцент Христов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР