Трябва да направят правителство, не мога да разбера всички тези

...
Трябва да направят правителство, не мога да разбера всички тези
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Христо Иванов да не бута държавата към нови избори

„ Трябва да създадат държавно управление, не мога да схвана всички тези пояснения на кой сме по-приятели. На двамата съм другар и съм работил с тях за България. Не мога да схвана какво обеснява Христо Иванов в това съглашение, тъй като този текст персонално съм го написал с Кирил Петков “. Това съобщи пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Той благодари на „ своя другар Кирил Петков “, че е удостоверил думите му. Пеевски изрази недоумение каква е тамата за службите. „ Два пъти е имало решение за нов началник на ДАНС. Първо беше препоръчано на Атанас Атанасов, който мисли месец и отхвърли. После съветника на Николай Денков, Веселин Марков, на която кандидатура се опълчи Кирил Петков “, съобщи Пеевски.  

Лидерът на Движение за права и свободи изрази мнение, че службите работят добре, в доверие с евроатлатническите сътрудници и вижда само предпочитание за политическо преодоляване на службите. „ Не мога да схвана какъв име е казуса, единственото политическо предопределение в ДАНС е това на Петър Петров, някогашен народен представител от ПП-ДБ. По мотив рухването на следствената загадка, не са се разбрали. Ние сме срещу, тъй като това нарушава всичко по делата. Това е необразовано и като видях, още като правихме Конституцията видях, че не схващат и им помагах “, съобщи Делян Пеевски и добави, че той, дружно с Атанас Славов и Христо Иванов са правили поправките в Конституцията.  

„ Христо беше всеки ден в моя кабинет и номера с врага Движение за права и свободи няма да мине. Той има една цел да овладява проктуратурата и правосъдната власт, аз споделих че няма по какъв начин да стане. Лъжата би трябвало да свърши. ПП-ДБ не могат да работят  с „ Възржадане “, ние също, ГЕРБ имат решение на конгреса, че не могат да работят с Българска социалистическа партия “, съобщи Пеевски. Той добави, че от ПП-ДБ са желали Движение за права и свободи да не бъде вписвано в съглашението при взимане на решения единствено за пред техните гласоподаватели, само че е ясно щой стои зад решенията. 

„ Хората на Движение за права и свободи не са втора класа, ние ще стоим като техни представители и когато те (ПП-ДБ) желаят нашата поддръжка, ще я получават пред всички гласоподаватели, съобщи Пеевски.

„ Христо Иванов вижда, че не може да овладее правосъдната власт и плетене всевъзможни игри с олигарсите. Човека който хвърля страната в избори е Христо Иванов. Петков, Наско, Асен да му кажат да си седне на столчето и да не бута страната в нови избори “, безапелационен бе Делян Пеевски.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР