Трябва да направим национално турне на отпадъците в страната. А

...
Трябва да направим национално турне на отпадъците в страната. А
Коментари Харесай

Ревизоро предлага национално турне и разкопки за боклуците из страната

Трябва да създадем национално турне на отпадъците в страната. А в един миг би трябвало да ги съберем и половината ще се окаже и че са заровени и би трябвало да ги търсим къде са заровени. В утринния блок на Българска национална телевизия екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро предложи турне с археологически нотки.

Иначе по думите на Ревизоро всичко в министерството, което управлява, е наред.

Във Върбица има проблем с рискови боклуци и боклуци от батерии. Държавата би трябвало да даде големи средства, с цел да върви по някои предприемачи да им оправя боклуците. Какво вършим с тези боклуци, запита Ревизоро.

Той уточни, че страната е дала доста пари да закрие локалните сметища и по-късно да се създадат районни депа. Веднага тези районни депа ги взеха за персонална приложимост - за боклуци от чужбина и вместо да изкарат 10-15 години, на 4-5-та година са цялостни.
 Ревизоро засегнат от следващото нелегално бунище - този път в Шуменско
Ревизоро засегнат от следващото нелегално бунище - този път в Шуменско

Строителни и битови боклуци са изхвърлени край село Маломир

Всеки кмет стартира да си мисли къде има държавни земи , земи от " Натура " да си направи скрито хранилище и да откри един еколог вижте какво се случва и ние не знаем кой го е направил. Точно това е във Върбица - преднамерено са гледали да не е тяхна територия и след това страната да отиде и да им почисти отпадъците.

Правят си локални депа и след това се обаждат по телефона - страната да пристигна им да ги почисти. Ако аз изляза и кажа, че в България някои се пробва да направи това и това, незабавно ще излязат и ще кажат, че ги наскърбявам, ядоса се екоминистърът. " Не може аз съм огромния предприемач и след това страната да се грижи за мен ", сподели той.

От 2007 година има проблеми, а в този момент хората чакат за два месеца да бъдат решени проблемите. В последна сметка сме страна на партийни функционери, които взимат решения и спускат на локалната власт, без да се преценяват това би трябвало или не , потребно ли е или не, безапелационен бе Ревизоро.
 Борисов заръча на Ревизоро с чай или мента, глог и валериан да се разбере със зелените
Борисов заръча на Ревизоро с чай или мента, глог и валериан да се разбере със зелените

Премиерът настоя повече да няма такива нелепости с багери

Когато виждаш, че нещо е рисково за обществото, би трябвало ли да съществува, недоумява екоминистърът.

" Какъвто ми е законът, аз по този начин го извършвам ", съобщи Емил Димитров и се идващият ще бере плодовете. Колата ви я връщам, каквато сте ми я дали, щом не желаете нови гуми, нови елементи по този начин се получава ", недоволства Ревизоро.

На въпрос какво се случва с багера край Седемте рилски езера , Ревизоро разяснява, че там няма потребност от Оценка на въздействието върху околната среда.
 Откриха рискови боклуци в землището в Червен бряг
Откриха рискови боклуци в землището в Червен бряг

Част от отпадъците били генерирани от комерсиално сдружение на Атанас и Пламен Бобокови

" За това казусът е, че като пуснеш доминото доста се радваш, че си го пуснал, то се завърта и най-после се оказва, че стената те е блъснала. Не е хубаво да се работи под напън ", сподели Емил Димитров.

По думите му, в случай че целим да вземем парите от Европа, по-добре да ги пренасочим за ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР