Трябва да направим курбан, защото пожарите в кооперацията ни зачестиха.

...
Трябва да направим курбан, защото пожарите в кооперацията ни зачестиха.
Коментари Харесай

Правят курбан в блока с пиратките

Трябва да създадем курбан, тъй като пожарите в кооперацията ни зачестиха. Преди две години пламна моят апартамент на 4 етаж, през вчерашния ден магазинът под блока, описа Костадин Славчев. Магазинът за фойерверки под кооперация на бул. " Пещерско шосе ", в която живее мъжът, пламна във вторник към 18 часа.

" Беше нещо ужасно. Кооперацията се тресеше. Особено откъм гърба, защото там гореше складът ", описа Славчев. Той изясни, че съседката му на първия етаж се изплашила най-вече. Пристигналите на място огнеборци я евакуирали превантивно. По-късно тя изкарала нощта при близки. Същото направил и Славчев, защото миризмата в кооперацията била непоносима след пожара.

Магазинът под постройката работил от 2 година, продавал газови револвери, ловно-рибарски принадлежност и фойерверки. Добре че магазинът не продава муниции, тъй като кооперацията можеше да хвръкне във въздуха, описаха жителите на 5-етажния блок.

Причините за случая се прецизират. Всичко в магазина е унищожено. Вчера служащи ринеха с лопати изпепелените остатъци от фойерверките.

Според Славчев не е изключено късо съединяване в инсталацията да е причина за пожара в магазина. " Иначе кооперацията е строена доста крепко. Снощи беше като на Нова година от фойерверките, само че постройката устоя на тресенето. Правена е от Акрабов. Дори самият той живееше преди време тук, строил е крепко, като за него си ", описа Славчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР