Трябва да кажа, че съм изключително доволен от начина, по

...
Трябва да кажа, че съм изключително доволен от начина, по
Коментари Харесай

Саша Илич: Бяхме по-добри от Лудогорец

„ Трябва да кажа, че съм извънредно удовлетворен от метода, по който моят тим игра. “

Това сподели Саша Илич, откакто ЦСКА направи тъждество 2:2 при визитата си на Лудогорец в Разград. Така „ алените “ останаха на точка от първенците, които са водачи във краткотрайното класиране.

„ Изключителното нападателно играхме и бяхме по-добри от Лудогорец. Завършихме наедно, само че ни остават три тежки мачове до края. Ще дадем всичко от себе си да ги спечелим и да чакаме неточности от Лудогорец “, съобщи той.

„ Аз съм прочувствен човек, само че не ми ясно по какъв начин при спокойни първи 20 минути, ние получихме 3 жълти картона. Аз постоянно се пробвам да виждам действително. Имаше обстановка, която можеше VAR да гледа за дузпа за Лудогорец, само че имаше и две такива за ЦСКА. VAR трябваше да си свърши работата. Лудогорец има добър тим и треньор. Единственият метод да се противопоставим беше да бъдем нападателни до края. От друга страна от три влизания получихме три бързи жълти картони, а това лимитира футболистите. Да не приказваме за съдията, тъй като това към този момент е свършило и ние не можем да върнем времето. Доволен съм от това кака изиграхме всички мачове против Лудогорец, само че е реалност, че взехме единствено една точка. Със сигурност сме в борбата за купата. Всеки един тим се бори за всичко и по този начин и ние ще се борим “, добави Илич, а след това бе запитан за какво остави на пейката голмайстора на ЦСКА.

„ Дюкенс Назон има проблем с коляното и аз и моят щаб взехме решение, че той би трябвало да влезе в един избран миг, в който да донесе нужната сила. Вкарахме два фантастични гола. С изключение на резултата – от всичко друго съм удовлетворен. Мисля, че в такива мачове са нужни играчи с опит. Във футбола нормално се вкарват голове от неточности. При първия гол Кирил Десподов се възползва от бързината, а при втория Игор Тиаго от растежа си и ето – случи се! “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР