Трябва да изработим ясни механизми за избор на регулаторите. Това

...
Трябва да изработим ясни механизми за избор на регулаторите. Това
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ротацията наближава, готвим сериозни реформи след март

Трябва да изработим ясни механизми за избор на регулаторите. Това разгласи пред Българска национална телевизия Владислав Панев от ПП/ДБ, някогашен ръководител на Зелено придвижване. Не би трябвало да се избират политически лица, по мнението му.

Зелено придвижване не поддържа Десислава Атанасова за парламентарен арбитър. Според него в обединението би трябвало да седнат на масата и да се схванат за механизмите за избор на фрагменти. Демократична България е много кардинална част от ръководещото болшинство, посочи Панев.

Демократична България се готвят за съществени промени след март, стана ясно от коментара му. Ротацията наближава, регистрира депутатът. Депутатите от Зелено придвижване няма да станат самостоятелни. По думите на Панев в стопански проект в никакъв случай не сме били толкоз добре.

Пълна бистрота по аферата Чаталджагейт желае той. Панев не има вяра на слуховете за имотният скандал сред Даниел Лорер и Асен Василев. Само цялостна бистрота ще бъде лекарството, което ще обезвреди бомбата, по мнението му.

Добре е на евроизборите ПП-ДБ да се явят дружно, счита депутатът. Никола Минчев като лидер на листата е гаранция за общото явяване и даде висока оценка за Атанас Атанасов като ръководител на Народно събрание.

https://news.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР