Трябва да изчакаме самия вот, за да видим колко депутати

...
Трябва да изчакаме самия вот, за да видим колко депутати
Коментари Харесай

Министър поиска партиите да се върнат на масата за преговори заедно с ИТН

Трябва да изчакаме самия избор, с цел да забележим какъв брой депутати и по какъв начин ще решат да гласоподават. Виждаме, че има динамичност, тъй че в идващите дни може да има промени. Това съобщи в " Още от деня " Божидар Божанов, министър на електронното ръководство, по въпроса какви са упованията му за идния избор на съмнение към държавното управление.

Партиите усещат вероятността от предварителни избори към този момент са в предизборна акция, което подвига градуса, счита министърът.

Начинът, по който опитваме да притеглим депутати е с проявление на кардиналната позиция на държавното управление - защо се борим и против кого се борим. С най-приятелско и кардинално увещание опитваме да променим картината. Дали това ще стане - зависи от съвестта на народните представители.

Не съм участвал на диалози за увещание на депутати от Има Такъв Народ, съобщи Божанов. Допълни, че няма обещания за постове и облаги.

При Борисов свадите също бяха доста, в един миг просто бяхме привикнали с тях. Сегашните кавги са по-скоро разследване от сложността на обединението. Изграждането на тази съдружна просвета е сложното нещо, счита министърът.

Ако държавното управление падне и не успеем да съставим последващо, при започване на есента е вероятността за избори, изясни Божанов.

Според него, избори сега на рецесии са неприятно решение, само че " Демократична България " от чиято квота е министър, не се опасяват от избори.

Нашият е апел е да се върнем към масата на договаряния и Има Такъв Народ са главните, към които е това обръщение, добави Божанов.

В момента нови избори може да пренаредят малко местата в Народно събрание, само че още веднъж ще трябват комплицирани обединения.

Божанов съобщи, че не му е известно да има изчезнали или сменени данни от флашки от машините за гласоподаване на предходните избори.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР