Трябва да изчакаме окончателните резултати, ясно е, че тръгваме по

...
Трябва да изчакаме окончателните резултати, ясно е, че тръгваме по
Коментари Харесай

Явор Божанков, БСП: Ясно е, че тръгваме по нов път |

Трябва да изчакаме окончателните резултати, ясно е, че тръгваме по нов път, само че въпросът е какъв е той.

Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново Явор Божанков по бТВ. Когато са подготвени окончателните резултати Българска социалистическа партия ще направи разбор и дефинитивни изказвания, добави той. 

По думите му ниската изборна е интензивност е била предстояща: „ Лично аз я чаках, само че се надявах да не е чак в подобен мащаб и % “, сподели още Божанков. 

Той отхвърли, че Българска социалистическа партия ще прави коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Говореше се и че броенето на разписките ще докара до безпорядък - това също не се случи. Именно броенето на разписките ни дава в този момент съображение да кажем, че резултатът е законен “, добави Явор Божанков. 

По думите му сега е значима поръчката оттук насетне какво ще се прави. „ Търпението на хората е изчерпано, те са притиснати от тежки рецесии, ние им изискуем постоянен кабинет и държавно управление, което да ги преведе през тези рецесии “, разяснява той.

„ Българска социалистическа партия ще бъде градивна част в новия парламент, както беше и в предходния. Със сигурност и в 47-мия парламент ще бъдем тази рационална мощ, която ще даде всичко от себе си, с цел да има постоянен кабинет “, безапелационен бе Явор Божанков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР