Трябва да инсталирате новото приложение Dev Home Preview, за да

...
Трябва да инсталирате новото приложение Dev Home Preview, за да
Коментари Харесай

Windows 11 ще получи полезни уиджети за наблюдение на процесора, паметта и видеокартата

Трябва да инсталирате новото приложение Dev Home Preview, с цел да получите най-новите уиджети на Microsoft за Windows 11

Емил Василев преди 8 секунди 2 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 8:06 | 29.05.2023

Колко радиоактивно е било тялото на Мария Кюри?

ХардуерДаниел Маринов - 18:37 | 28.05.2023

Бритиш Телеком разгласи най-лошата позиция за слагане на рутерa вкъщи

IT НовиниДаниел Десподов - 10:09 | 27.05.2023

Хакнаха логаритъма за активиране на Windows XP и в този момент операционната система може да бъде задействана офлайн, без интернет

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Уиджетите в Windows най-сетне получават някои потребни допълнения, които ще ви разрешават да наблюдавате потреблението на процесора, паметта и видеокартата. Neowin видя, че новата версия на приложението Dev Home Preview на Microsoft включва няколко нови уиджети за Windows 11.

Можете да употребявате новите уиджети, с цел да наблюдавате потреблението на процесора и скоростта му, потреблението на паметта, температурата и потреблението на видеокартата, както и скоростта на Wi-Fi или Ethernet. Те сигурно са доста по-полезни от нормалните уиджети или тези за вести цялостни с ненужни истории от MSN. За благополучие по-късно тази година ще можете да деактивирате осведомителната емисия на Microsoft News в таблото с уиджети.

Можете да „ викате “ уиджетите с бързата клавишна композиция Windows + W.

Изглежда, че уиджетите са малко бъгави сега, което евентуално е повода приложението Dev Home, което ги задейства да е към момента в прелиминарен обзор. При тестванията панелът с уиджети замръзна след първото им инсталиране, а потреблението на CPU и GPU не се проследяваше вярно, до момента в който не се извърши рестарт компютъра. Оттогава обаче те работяха добре.

Ако се интересувате от изпробването на тези нови уиджети в Windows 11, ще би трябвало да отидете в Microsoft Store и да инсталирате приложението Dev Home Preview. След това уиджетите ще бъдат налични в раздела с уиджети в Windows (Windows + W) и можете да ги добавите благодарение на бутона + в горната част.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР