Трябва да имаш благородна душа, за да можеш да простиш

...
Трябва да имаш благородна душа, за да можеш да простиш
Коментари Харесай

2-те зодии, които умеят да прощават

Трябва да имаш благородна душа, с цел да можеш да простиш нещо, което никой различен не би могъл. Предателство, засегнатост, каквото и да се случи, няма по какъв начин да не те заболи. Да се научиш да прощаваш е непостижимо за мнозина,  само че тези 2 зодии могат да простят съвсем всичко... стига да попаднат на верния човек.

ЛЪВ
Доблестни хора, които пазят достойнството си с цената на всичко. Но това ги прави и необикновено положителни хора. Когато намерят индивида, който ги добавя напълно, те са способни на жертви, за които не са и предполагали. Гордостта, която тече в кръвта им, е огледалото към душата им. Но те осъзнават, че хората бъркат и с цел да запазиш това, което имаш, от време на време би трябвало да простиш, макар себе си. Лъвовете могат да простят, само че единствено на малко на брой. Никога не се връщат обратно, за това в случай че обстановката не се обясни на момента, няма и да се позволи в никакъв случай. Умна зодия, която сама може да преценя кое си коства и кое не. За това, когато простят, те са премислили добре всички благоприятни условия. Никога не съжаляват и постоянно вършат най-хубавият избор.

ВЕЗНИ
Цял живот Везните се стремят към това хармонично равновесие, което прави живота им спокоен. Когато някой унищожи този баланс с неистина или измяна, Везните не могат да намерят мястото си дълго време. Объркани и без посока те не знаят да простят ли или не. Когато сърцето им не го подсказва, в никакъв случай не подават ръка на тези,  които са са подиграли с възприятията им. Но когато усещат откровено разкайване, могат да създадат чудеса, за които сами не подозират. А точно да простят и немислимото. Животът постоянно ги слага пред комплицирани обстановки, за това те доста добре знаят по какъв начин да се оправят с тях. Везните имат благородни сърца, само че простят единствено един път. Достойнството им си има цена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР