Трябва да имаме правителство, всички го очакваме, не мисля, че

...
Трябва да имаме правителство, всички го очакваме, не мисля, че
Коментари Харесай

Радев: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори

Трябва да имаме държавно управление, всички го чакаме, не мисля, че България има време за пилеене, с цел да провежда избори след избори. Това сподели пред публицисти в Созопол президентът Румен Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

Президентът уточни, че чака отговорно отношение от всички политически партии, разговор и консенсус към значими, скъпи цели.

Сега е моментът да проявим отговорност всички, акцентира президентът.
Той изрази вяра, че до нови избори няма да се стигне. Но, в случай че въпреки всичко това се наложи, Радев не посочи дали ще остане същото служебно държавно управление, или ще има смяна.

На въпрос по какъв начин ще оцени работата на настоящето служебно държавно управление, президентът сподели, че то си прави работата по допустимо най-хубавия метод в тази конюнктура.

Държавният глава довечера взе участие в отбелязването на празника на Созопол, отдаден на Света Марина. Президентът посети фотоизложбата " Уловени мигове от созополско око ", подредена пред летния спектакъл " Аполония ". Там бяха наградени създателите на отличените произведения. Президентът отличи най-младия участник в състезанието, излъчил фотоизложбата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР