Трябва да имаме отправна точка, за да се предпазим от

...
Трябва да имаме отправна точка, за да се предпазим от
Коментари Харесай

Таня Андреева възмутена от третия пол: Сексуалните отклонения са мода!

Трябва да имаме насочна точка, с цел да се предпазим от неточности. Ако нашата насочна точка е биологията, има два пола – мъжки и женски. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният министър на опазването на здравето доктор Таня Андреева във връзка дебата към препоръчаната от държавното управление за ратификация Истанбулска спогодба за предварителната защита на насилието против дами и девойки, за която се твърди, че вкарва понятието трети пол.

По думите на доктор Андреева казусът с домашното принуждение не може да бъде решен с конвенции. Въпросът би трябвало да бъде решен от всяка страна. Но не би трябвало да объркваме понятията на децата ни за положително и неприятно, за мъжкото и женското. Светът е просъществувал толкоз време, тъй като е имал здрави основи, на които е стъпвал. Това не изключва всеки да има право на избор да живее както пожелае, само че дано не бъдат въвеждани нови правила, по които хората да живеят срещу природата, съобщи някогашният здравен министър.

В момента половите отклонения са мода, само че доста хора се тормозят тези отклонения да не станат норма, акцентира доктор Андреева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР