Трябва да има Велико Народно събрание. За нас е важно

...
Трябва да има Велико Народно събрание. За нас е важно
Коментари Харесай

Обрат? Искрен Веселинов призна, че ВМРО може да попари ГЕРБ за Конституцията

Трябва да има Велико Народно заседание. За нас е значимо да запазим националния темперамент на страната и да създадем значимите промени. За момента ГЕРБ имат 104 гласа, не мога да приказвам от името на сътрудниците от НФСБ. Самото бързане за нас е малко пресилено. Самата смяна би трябвало да дискутирана с хората, с цел да не бъде някакъв пожарникарски вид.

Това съобщи Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация в ефира на Нова телевизия.

Що се отнася до разширение на пълномощията на президента, той съобщи, че става дума за едно антикризистно пълномощие. Не сме президентска партия, а партия, защитаваща националните ползи. "Днес е президент Румен Радев, а на следващия ден ще е някой различен ", сподели той.

"Има едни хора, които желаят непрекъснато оставки, а не виждат, че разпоредбите са сбъркани. Разговорите предстоят с ГЕРБ ", отсече Веселинов.

Що се отнася до предлагането им гласуването да е обвързано с учебен ценз, той съобщи, че наложителното обучение до 16 години е записано и в Конституцията. "Ние желаеме обвързване на правата и отговорностите ", безапелационен е той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР