Трябва да има списък на регистраните търговци на горива. Това

...
Трябва да има списък на регистраните търговци на горива. Това
Коментари Харесай

Ревизоро: Дано Борисов не прави предизборна пропаганда с мерките срещу нелегалните горива

Трябва да има лист на регистраните търговци на горива. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Обединени патриоти и ръководител на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро.

Този указател до момента трябваше да е влезнал в действие, да е ясно, че всички вписани са легалните, другите – не, и да внимават, добави той.

Той удостовери данните, че през предходната година е разкрита продажба на 5 млн. литра незаконни горива, което - 166 цистерни.

Трябва да забележим от кое място е пристигнало, кой го е докарал и повече да не влиза. Затова би трябвало да има указател и ясни правила за работа, акцентира Димитров.

Има ясно декларирана воля за смяна, тормозя се обаче, че около изборите ще се тръгне да се прости на този и оня. Обикновено тогава е или "да утрепем спонсорите на опозицията ", или "да защитим нашите спонсори ". Дано декларираните от премиера ограничения да не са предизборна акция и агитация. Ако се случи това, което се случи при цигарите, ще е добре, само че едно е да сложиш камери в трите заводи за незаконни цигари, друго е да сложиш в 111 митнически склада за горива, сподели още Емил Димитров-Ревизоро.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР