Трябва да има референдум за зеления сертификат. Това е антиконституционна

...
Трябва да има референдум за зеления сертификат. Това е антиконституционна
Коментари Харесай

Костадинов след клетвата: Няма такова нещо като европейски химн, обидно е!

" Трябва да има референдум за зеления документ. Това е антиконституционна мярка, която насажда разделяне в обществото. Трябва да има референдум за приемането на еврото у нас, което се насажда макар недоволството на българското общество. " Това съобщи водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.

Според него в речта си към депутатите президентът Румен Радев е изредил всички рецесии и проблеми в страната. 

„ Големият въпрос е от тук насетне какво следва. Ако през последните 5 година нашият президент беше в обтегнати връзки с държавното управление, в този момент това е неговото държавно управление. Оправдания няма и не би следвало да има за решаването на който и да е от проблемите на страната “, сподели Костадинов.

Лидерът на Политическа партия " Възраждане " обасни и за какво депутатите от неговата партия не са станали по време на европейския химн :

„ Няма такова нещо като европейки химн. Ако това детско осъществяване ви наподобява на химн , за мен това е обидно. Това е извънредно детско. Европейски Съюз не е страна. Обидно е на територията на Народно събрание, където се символизира българската страна да се пуска сходно нещо. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР