Трябва да има разлика в цените на застраховката „Гражданска отговорност

...
Трябва да има разлика в цените на застраховката „Гражданска отговорност
Коментари Харесай

Маринов:Трябва да има разлика в цените на „Гражданска отговорност“ за нарушители и за изрядни водачи

Трябва да има разлика в цените на застраховката „ Гражданска отговорност " за водачи без прегрешения на пътя и такива, които непрекъснато правят нарушавания, съобщи през днешния ден вътрешният министър Младен Маринов в отговор на въпрос на „ Хоризонт " за цените на застраховката.

„ Формирането на цената на „ Гражданската отговорност " зависи от държанието на водачите и от тяхното минало - дали са извършители, дали са систематични извършители, и това да се отразява на цената ", сподели министърът.

„ Смятам, че има благоприятни условия в тази посока, само че като цяло дано в действителност да мине на необятно разискване и тогава да се вземе най-правилното решение от законодателя. Това е мое персонално мнение и считам, че това може би ще е заслужено, защото всеки човек би трябвало да си прави сметка, когато нарушава законите, това би трябвало да му се отразява по най-бързия метод, дали финансово, дали като статут, само че би трябвало да има директна взаимозависимост от държанието на пътя и финансовото положение ", добави Младен Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР