Трябва да има преизчисление на пенсиите, което да бъде направено

...
Трябва да има преизчисление на пенсиите, което да бъде направено
Коментари Харесай

Редовно правителство трябва да преизчисли пенсиите, смята Мария Капон

Трябва да има преизчисление на пенсиите, което да бъде направено от постоянно държавно управление. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Не е обикновено последното преизчисление да е към 2008 година Това не е заслужено. И би трябвало да се случи към 2020 година Преизчислението е обективен развой, който би трябвало да направи постоянно държавно управление. Утре би трябвало да се вземат окончателните решения “, добави Капон.
 Предпоследно: Само 120 лева добавка към пенсиите от октомври Предпоследно: Само 120 лева добавка към пенсиите от октомври
Парламентарната бюджетна комисия утвърди новото предложение за промени в Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване - от 1...

От парламентарната група на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " са внесли ясни ограничения – освен 60:40, не 80:20, да има задоволително средства в Национален фонд Култура. Те считат, че приходите ще са най-малко 500 млн. повече и това, което оферират, е трансфер за общините от към 100 млн.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР