Трябва да има правителство, защото има решения, които не могат

...
Трябва да има правителство, защото има решения, които не могат
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Хората се притесняват от машините, нормално чувство е


Трябва да има държавно управление, тъй като има решения, които не могат да чакат. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

Тя уточни, че доста се надява на срещата сред и " Продължаваме промяната " да има сериозен диалог за политики. Трябва да си приказваме с всички, въпреки че с " Възраждане " не виждам допиртни точки, с изключение на може би по обществените въпроси. Надявам се диалогът да бъде експертен и политически, съобщи тя.

От наша страна няма пиар акция. От момента, в който станаха ясни резултатите от изборите, призоваваме да се разберем и да създадем държавно управление, което да взема решение проблемите на хората, уточни Захариева, като посочи, че от ще поканят на диалог и останалите политически сили в Народното събрание.

Тя разяснява и приемането на първо четене в Народното събрание на измененията в Изборния кодекс, които връщат хартиената бюлетина.

Машинното гласоподаване беше въведено без никакво публично разискване. Част от хората се тормозят, а други не имат вяра на машините. Това е обикновено човешко възприятие, не можем да укоряваме хората, че се тормозят. Българските гласоподаватели би трябвало да имат избор и неслучайно подкрепихме този законопроект, означи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

Аз към момента имам вяра, че има вяра да съставим държавно управление, само че е хубаво да се разберем за политиките, с цел да са ясни, в случай че се стигне до трети мандат. Полагаме асбсолютно всички старания да има държавно управление, сподели още депутатът от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР