Трябва да има правителство – иначе работим на два такта.

...
Трябва да има правителство – иначе работим на два такта.
Коментари Харесай

Бойко Борисов към ПП-ДБ: Трябва да ни предложите премиер и министри, за да можем да мислим

„ Трябва да има държавно управление – другояче работим на два такта. Ако вярно съм схванал, желаете да ви подкрепим с втория мандат и да ви направляваме през Народното събрание. Има и други партии, можем да организираме доста мощна коалиция. Да чуем въпреки всичко – „ празен чек “ или „ котка в чувал “. Трябва да ни предложите министър председател и министри, с цел да можем да мислим “.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на лидерската среща с ПП-ДБ.

„ Слушам рационални хора. С Кирил Петков сме си дали прошка и можем да свършим добра работа. Обръщам се към вас, с цел да имаме изясненост за първия мандат. Ако вие визиите кабинет и ние да го харесаме, има какво да мислим “, добави той и акцентира, че обстановката е ексцентрична.

Целта ѝ е търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на страната

„ Предлагането на състав на кабинет от втората мощ преди първия мандат не е обичаен метод. Трябва да го обсъдим с партийните органи “, отговори Асен Василев.

Кирил Петков уточни, че би трябвало да се видят политиките, които идната изпълнителна власт би трябвало да извърши.

" Хората са функционалност на едно - дали могат да свършат работа. Ние ще изчакаме диалозите за първия мандат ", изясни Петков.

Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ-СДС няма да води диалози с други политически сили преди да приключат тези с „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР