Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това

...
Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това
Коментари Харесай

Правителството падна заради лоши икономически интереси

" Трябва да има политическа непоклатимост и икономическа предвидимост, а това значи да поставим старания да съставим постоянно държавно управление и работещ парламент ", сподели на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Общият растеж на износа е 18 %, за Европейския съюз 20 %, а за трети страни 17%, нарастване на износа. При вноса имаме нарастване общо 19%, за Европейския съюз 5% и от трети страни 40%, даде доклад Нинова.

" Тези резултати демонстрира, че държавното управление не падна от избор на съмнение за неприятни стопански индикатори, а поради неприятни стопански ползи. Тези положителни индикатори обаче не би трябвало да ни успокояват. Те са прелестна вест за България, за първи път сме преди всичко в Европейския съюз и то промишленост и стопанска система. Но не трябва да ни успокояват, тъй като инфлацията е висока, цените са високи, приходите са ниски. За да продължи тази наклонност, с цел да се оправим до дъно с тези проблеми, съобщи Нинова.

По отношение на информацията на организация " Ройтерс ", че България ще внася съветски полутечен газ от Грузия, Нинова съобщи, че няма информация.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР