Трябва да има лидерска среща, за момента не знам дали

...
Трябва да има лидерска среща, за момента не знам дали
Коментари Харесай

Денков: Предизборните критики, заплахи и коментари да приключат, за да работим

„ Трябва да има лидерска среща, за момента не знам дали такава е планувана “, съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков , разяснявайки вътрешнополитическата конюнктура в страната измежду извършените локални избори за кметове и общински съветници. Той прикани:

„ Изборите завършиха. Предизборните рецензии, закани и мнения би трябвало да приключат и да продължим да работим нататък. “

Денков още веднъж уточни, че се надява да се стигне до ротация при премиерски пост , според контрактуваното сред политическите сили, подкрепящи държавното управление, тъй като то има да извършва набелязана стратегия .

По тематиката за Бюджета 2024 Денков увери, че ще има заложени средства както за повишение на приходите, по този начин и за инфраструктурни планове и други политики. Премиерът прикани да се резервира положителното движение и качество на одобряваните закони в Народното събрание.

Министър-председателят разяснява тематиките след присъединяване си в третото издание на форума „ Пауърс Съмит “ /Powers Summit/, проведено от Webit Foundation и Дигитална национална коалиция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР