Трябва да има контрол над разходите и да ограничим дефицита.

...
Трябва да има контрол над разходите и да ограничим дефицита.
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Бюджетният дефицит трябва да е под 3%

" Трябва да има надзор над разноските и да ограничим недостига. Важно е той да бъде под 3%. Това ще попречи на растежа на лихвите и ще донесе до непоклатимост за бизнеса ". Това съобщи пред NOVA NEWS Мартин Димитров, народен представител от " Демократична България " и икономист.

По думите му газовата връзка с Гърция ще даде опция за пазаруване на полутечен газ. " Бизнесът е в мъчно състояние - по тази причина трябват два типа ограничения - краткосрочни обезщетения, както за потребителите на ток, по този начин и на газ. Най-важната мярка обаче е да не позволяваме това да се случва за в бъдеще, а това е обвързано с обстоятелството да не подвластен от един източник на газ ", разкри той.

Според него в защитата има общо 5200 души, които не престават да работят в пенсионна възраст. " Административната промяна минава първо през това. Хора в пенсионна възраст би трябвало да бъдат наети, единствено в случай че няма младежи, които да правят съответната активност. Може да има изключения, само че това би трябвало да е всеобщото решение ", счита Димитров. И добавя, че по-доброто възнаграждение също е част от промяната. Затова е нужен и одит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР