Трябва да има коалиционно споразумение. Това е начинът за водене

...
Трябва да има коалиционно споразумение. Това е начинът за водене
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не съм правил ала-бала с никого, така че не може да се говори за загуба на доверие

" Трябва да има съдружно съглашение. Това е методът за водене на разговор и приемане на взаимоотношение сред политическите субекти “, сподели в ефира на bTV водачът на " Български напредък “, някогашен министър председател и някогашен боен министър Стефан Янев.

По думите му сега не е ясно кой носи отговорност и уточни, че може би това била задачата.

" Атмосферата в Народното събрание ми се коства сходна на тази в 48-ия парламент, където политическите сили не оставиха предизборното си говорене. Не сме близо до момента да се скапе това държавно управление, само че може да стане всеки миг. Не са предсказуеми нещата от гледна точна на политическа непоклатимост. Заради общите им ползи може да продължи това съдействие, само че е допустимо и да завърши доста бързо “, сподели Янев.

" В тази обстановка ние сме подготвени за избори. Подготвяме се и за локалните избори. Те са разнообразни от парламентарните от позиция на това, че са мажоритарни, тъй че ще имаме районен метод. Имаме на доста места фигури. Ще имаме участия е локални обединения “, акцентира той.

" Имаме си телефоните и може да си приказваме, когато е належащо “, сподели Янев на въпрос какви са му връзките с президента Радев.

 

" Не бих споделил, че съм изгубил доверието на президента. Не съм правил ала-бала с никого, тъй че не може да се приказва за загуба на доверие “, безапелационен бе Янев.

По думите му искрите, които се сътвориха сред Радев и Денков поради срещата на върха на НАТО били голословни и неоснователни. " Няма значение кой съставлява България на подобен тип събитие “, уточни Янев. Той акцентира, че е равнопоставено дали ще отиде Радев или Денков.

Янев уточни, че посланието, което ще дадем на тази среща е мощна поддръжка за Украйна във войната. Той разяснява, че помощта, която изпращаме на Украйна е в ръцете на професионалното военно управление, които би трябвало да кажат какво може и какво не да изпратим. По думите му няма по какъв начин да знаем какво ще изпратим, тъй като е класифицирана информация. " Това, което чуваме е, че Украйна е удовлетворена от това, което получава “, съобщи Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР